Este posibil pentru a crea un site web cu ajutorul unui telefon mobil?


Tehnologiilor mobile, a luat un mare pas înainte, nu doar setul decisiv, dar si sarcini suplimentare. Nu este un secret faptul că cele mai multe dintre telefoanele din ziua de azi înlocui oameniilor radio, televiziune și muzică ...
Cu toate acestea, având în vedere popularitatea Internetului - tehnologii, poate oameni ca hardware-ul adecvat pentru a crea un site cu un telefon mobil, fără ajutorul unui personal sau tableta? Orice este posibil, este doar pentru a fi pacient și nivelul corespunzător de cunoștințe.

Deci, ceea ce este necesar pentru persoana care dorește să creeze un site mic direct de pe telefonul tau mobil?

1. Telefonul în sine. Potrivit atât pentru smartphone-uri și modelul clasic - în cazul în care numai browsere acceptate și aplicații Java.

2. Programul Opera Mini, și întotdeauna cea mai recentă versiune.

3. Taxa va fi și cantitate imensă de optimism cu determinare.

4. Internet. Se recomandă să cumpere tariful nelimitat, Web design altfel web de pe telefonul dvs., va conduce la "o gramada de bani."

În cazul în care ar trebui să încep? Cum de a crea un site cu un telefon mobil? Susceptibile de a descărca o aplicație - Opera Mini, de preferință cea mai recentă versiune. Browser-ul clasic, care a fost dezvoltat de - producător, din păcate, nu funcționează pentru că de îndată ce Opera Mini are suport pentru FTP, fără de care este imposibil de a crea site-ul.

Vă rugăm să rețineți că, odată ce va trebui să nu doar să descarce, ci, de asemenea, pentru a încărca fișiere de web hosting, ar trebui să aveți o mulțime de spațiu liber. Cei mai mulți oameni folosesc doar două flash card pe care îl utilizați pentru a lucra la site-ul.

Dacă vă decideți să scrie propriul lor cod, foc apoi browser-ul și de căutare pentru web hosting, aveți de gând pentru a începe. După înregistrare, veți fi dat pe ea numele de utilizator și parola serverului de a fi introduse în directorul FTP a browser-ului, altfel vei introduceți informații de peste si peste, precum și accesul la server va fi perturbat. După conectarea FTP, puteți începe lucrul în condiții de siguranță, încărcarea și descărcarea fișierelor de hosting.

Unii utilizatori nu sunt deosebit de programare inteligent, preferă să lucreze cu CMS - sisteme. Acest lucru vă economisește timp și efort, care este necesară în cantități suficiente, în cazul în care ești pe telefon. Schema este aproape la fel, dar ai nevoie de cererea de arhivă, în cazul în care vă decideți să utilizați șabloane gata făcute pentru site-ul tau ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu