Plusuri și minusuri CMS


CMS - cel mai bun prieten pentru construire site, atât pentru începători cât și pentru cei cu experiență. Utilizarea sistemelor de management de conținut reduce activitatea de crearea și menținerea unui site web la un nivel minim, ceea ce face mai ușor să lucrul webmasterlui ...

Avantajele oferite de CMS poate fi atribuită următoarea:
• cerințe reduse din partea a competențelor. Nu este nevoie pentru a fi un academician în domeniul de dezvoltare web pentru a începe să utilizați orice platformă.

Dimpotrivă, de cele mai multe CMS sunt atât de prietenos ca acestea chiar și începătorii pot stăpâni. Este suficient să stăpânească interfață, pentru a înțelege structura clădirii, și tot ce se poate începe să lucreze pe site-ul dvs. on-line propriu.

• Economie de timp. Acest plus SMF contribuie uneori la reducerea timpului petrecut, deoarece elimină compilare manuală a codului. De asemenea, nu puteți face propriul șablon, apoi selectați și unikalizirovat deja terminat.

Și apoi puteți construi o mare site-ul "de la A la Z" în doar câteva ore. Același lucru poate fi spus de viitor actualizarea și adăugarea de materiale, de fapt, totul se reduce la editare vizuală.

• funcționalitate ridicată. În compoziția sa, aproape orice sistem de management al conținutului are multe probleme, atât standard cât și individual.

Mai mult decât atât, pentru motoarele scris o mulțime de extensii, astfel încât să fie create manual sau caută de mult pentru script-uri adecvate nu trebuie să.

Acum, avantajele CMS se va muta la dezavantajele sale:
1. Timp de maestru. Înainte de a utiliza orice sistem, acesta trebuie masiv disponibil. În ciuda faptului că principiul general de lucru, toate la fel, fiecare CMS individ are multe din subtilitățile sale.

2. Stereotipe. Ceea ce nu a fost platformă flexibilă, nu veți mai putea să unikalizirovat pe deplin site-ul, cu siguranță că ar fi o dovadă de un model, și cel puțin un pic, dar încă va amestecati toate celelalte proiecte bazate pe web.

3. Limitări în funcționalitatea. Mai multe CMS este că ei au propriile lor caracteristici.

Și, uneori, pentru a efectua sarcină relativ simplă și primitivă a cumva iskhitryatsya și de timp pentru a găsi modalități de a pune în aplicare, chiar dacă totul a fost decis de mână ar fi suficientă ușor.

4. Sarcina pe server. Pentru utilizarea simplă a resurselor motorului nu se mai justifică, deoarece funcționalitatea ei va fi nerevendicate, dar va dura prea mult timp pe server.

5. Un nivel scăzut de securitate. Acest dezavantaj este mai mult sau mai puțin specific majoritatea CMS ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu