Ce este RSS - toată lumea trebuie să știe


RSS - Really Simple Syndication. Care poate fi tradus ca a primit doar informații ...
RSS trebuie pentru cel mai simplu posibil pentru a obține informațiile de actualizare de pe site-ul, forum. Pentru a afla dacă aceasta este pe un nou site de preferat să aveți cel puțin trei moduri de a face acest lucru.

Primul este pur și simplu pentru a vizita site-ul de interes pentru a verifica dacă diviziunile pare că este nou și interesant.

Ei bine, în cazul în care site-ul are o secțiune specială, care este stabilit toate lucrurile noi care apar pe resurse. Și dacă nu?

Apoi, vom vedea toate cele mai interesante secțiuni. Acesta nu este foarte convenabil, dacă doriți să vedeți actualizările de pe multe site-uri și de a face în mod regulat.

A doua modalitate - este de a va abona prin e-mail pentru actualizări de interes pentru resurse.

Este mult mai convenabil, nu trebuie să intrați în fiecare site de interes și pentru a verifica, sau puteți verifica doar inbox-ul de e-mail și nu va fi actualizări de știri de interes pentru site-uri.

Aboneaza-te mesajele cu astfel de resurse se poate face imediat după publicare, iar în timp de noapte, de exemplu.

Dar există o soluție mai bună - este RSS. Când utilizați RSS, atunci browser-ul în mod automat în fundal, scanare site-uri de interes pentru tine și după ce a constatat vă spune nimic nou.

Această metodă este cel mai rapid, asa ca este bine pentru cei care prețuiesc timpul lor ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu