Cât de des ar trebui să scrie pentru un blog?


Multi bloggeri sunt interesati de aceasta problema. Și nu pentru că nu știu răspunsul. Dimpotrivă, cei mai mulți oameni să înțeleagă nevoia de a scrie foarte mult. Dar acum se pare că nu în fiecare apare întrebarea - cum alții pot face, cât de des publica materiale și de ce bloggeri de succes folosesc blogurile lor, o astfel de populare de invidiat ...

Oamenilor le place să fie la curent cu cele mai recente știri, pentru a afla opiniile altora și pentru a discuta despre orice eveniment. Această idee este baza de jurnale on-line. În consecință, acest aspect de oameni au nevoie de a utiliza, în scopul de a face blog-ul dvs. de succes. Pe Internet o mulțime de informații și sfaturi cu privire la cât de des și ce să scrie în blog-ul. Cu toate acestea, majoritatea autorilor de astfel de material și de a face ceva nu sunt foarte versati în materie.

Evident, pozițiile apar cât mai des posibil și oferă, astfel, informații utile și interesante. Copierea materialelor din alte resurse este puțin probabil să vă rugăm să cititori. Dar "uscat" dreptul de autor trei mii de personaje, și cu dezvăluirea completă a problemei este de natură să par a fi prea plictisitor.

Este în aceasta că se află problema - nu toată lumea ar putea interesa cititorii din lucrările sale. La care foarte puțini oameni pot înțelege sau nu vrea să-l recunosc, chiar la el. Dar aveți deja un blog, este bine indexat și are un anumit public. Și tu nu vrei să schimbe direcția, este foarte dificil și de timp - va trebui să înceapă peste tot din nou.

"Avem nevoie de a scrie mai mult, și totul se va rezolva" - ajuns la această concluzie, autorii de bloguri. Dar cum să scrie mai mult? O zi doar aproximativ 24 ore, și este necesar să doarmă cândva. Și mulți încă de lucru. Și atunci se pune întrebarea - cât de mult ai nevoie pentru a scrie un blog pentru a crește numărul de cititori? Acum simți ironia? Întrebarea este greșit - trebuie să ceară nu este "cât de mult" să scrie, și "cum" să scrie.

Mulți bloggeri uita cel mai important lucru - ideea de blog. Despre ce este, cum diferă de la portaluri de știri și blog-uri ce sunt atât de populare. Blog - aceasta este revista on-line a autorului. Toată lumea știe asta. Dar ce cititorii aprecia? Informații interesante și proaspete, punctul de vedere al autorului independent pe nimic, opinia sa cu privire la ceea ce se întâmplă și modul în care informația este prezentată. Individualitatea - asta e blogul parte distinctiv. Blog-ul dvs. are o astfel de calitate?

Deci, cum a face tu nevoie de multe ori pentru a scrie un blog? Totul depinde de capacitatea dumneavoastră. Cât timp ai nevoie pentru a colecta informații și prelucrarea acesteia de a scrie un articol cu ​​adevarat original? Dacă se poate în fiecare zi să publice unele dintre aceste posturi - sunteți în noroc.

Dar, mai presus de toate, vă supraestima doar capacitățile lor. Bloggeri de succes au mii de abonați pentru a publica materiale noi nu sunt atât de des - un post în câteva zile. Ei pasă de calitatea jurnalele lor. Acest lucru și au nevoie să învețe. Concentrați-vă pe calitatea, gustul, practica si tot te.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu