Cum de a găsi idei de articole de pe blog-uri?


Cum de a găsi idei de articole de pe blog-uri? Pentru o privire încep de la ceea ce este blogging-ul? Blogging-ul - acesta este un jurnal, care este o persoană sau un grup de oameni de pe Internet. Cu alte cuvinte, este înregistrată într-un jurnal, o varietate de evenimente și forumuri on-line sunt publicate în principal pentru publicul ...

Oamenii pot răspunde la comentariile dvs., și să descrie opiniile lor poate fiecare membru al acestui blog. Ceea ce este, probabil, cel mai important în blog că el nu are nevoie de reguli diferite și contrasemnate cadru social și moral.

Blog-ul este un singur om, și el este liber în decizia sa. Un om care știe că el poate scrie tot ce-ti place, se comportă mult mai natural, mai eliberat si mai mult emotional. Și astfel majoritatea oamenilor Runeta blog-uri de dragoste, pentru că nu poate fi singur. De aceea, blog-uri sunt importante și necesare.
Blogurile au început să diverse, chiar și sudori și constructori. Și acolo - puteți găsi aproape orice informație pentru dvs. articol. Cum de a căuta bloguri? Du-te la
Yandex sau Google motor de căutare blog încercarea de a conduce în construcții, turism, și de afaceri. Cu alte cuvinte, în căutarea pentru un blog în care informațiile de care aveți nevoie pentru articolul tau.

Deci, atunci când te duci la orice blog trebuie să acorde o atenție la data, luna și data. Data ce va ști atunci când o notă este eliberat, iar acesta este mai relevant acum sau nu. De asemenea, uita-te la cat de mult comentariu, cele mai multe comentarii, cu atât mai bine. Dupa ce a citit toate notele pe care le face rost de ideea și materialul finit.

Citeste articolul complet, s-ar putea fi, de asemenea, naște întrebări și răspunsuri, sau a scrie o notă despre ce-ai articol. Să vedem, de exemplu, ai citit un articol în vacanță în Egipt și văd că deja s-au acumulat cel puțin 5-6 idei și la același număr de articole.

Primul articol poate fi despre cum ai ajuns la aeroport și cum abia lasa la bord ca urmare a pierderii pașaportului. Al doilea articol - cum ai venit în Egipt, și cât de rău vați plasat în hotel. Și al treilea articol cum ce va placut in Egipt, cu toate atracțiile sale.

Și acum aveți trei articole, dar acest lucru este minim posibil și mai mult.
Mult noroc în găsirea de idei pentru articole ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu