Ce greșeli în SEO sunt cele mai periculoase?


Majoritatea proprietarilor de site-ul care doresc să știe cum să reușească pe web cu Google și alte motoare de căutare majore, încercați cele mai multe diferite de tactici SEO pentru a încerca pentru a reuși. Dar o mulțime de oameni să se îngropa în lume de SEO, face o mulțime de greșeli de-a lungul drum, mai ales prima dată ...

Unele dintre aceste erori va însemna pur și simplu că eforturile tale vor fi zadarnice. Dar, uneori, o abordare greșită pentru optimizarea motorului de căutare, pot furniza toate succesul site-ul dvs. sub amenințare serioasă.

Erorile de optimizare pot fi legate pentru a forma un sfat prost sau utilizarea depășite tactici SEO. Dacă v-ați decis să încerce să învețe SEO tine, atunci există o bună șansă pe care ai citit o mulțime de elemente vechi sau defect.

Feriți-vă de optimizare negru. Negru SEO implică tehnici ilegale pe care le puteți încerca pentru a pacali motoarele de căutare, sporind astfel gradul dvs. motor de căutare. Optimizarea negru nu va funcționa pe termen lung. Dacă aceste tehnici va lucra pentru tine, rezultatele sunt doar temporare, și puteți pierde mai mult de căutare Topul.

Puteți obține interzis, lovind pe lista neagră. Fiți atenți atunci când se ocupă cu companii care oferă servicii de SEO, care vă promit rezultate rapide - de multe ori, aceste companii folosesc optimizarea negru. Feriți-vă că nu toate SEO-companii vă va spune despre metodele lor, atât de bine feedback-ul citit.

Negativ SEO. Rezultatele negative SEO poate apărea atunci când cineva încearcă să saboteze eforturile tale. Cu toate acestea, este recomandat să nu încerce să se înece competitori. Nu voi uita numai foarte rău dacă te prind, dar, de asemenea, timp și efort vor fi cheltuite în zadar - acestea sunt bine cheltuite pe îmbunătățirea poziției site-ului.

Privind la rezultatele propriei lor on-line, asigurați-vă că succesul dvs. nu împiedică pe nimeni de la competitori. Spam-ul site-ul dvs., găuri de căutare în securitate, continuarea afacerii site-ul dvs. ca spam-ul, publicarea de comentarii negative - toate încercările de a degrada SEO de site-ul dumneavoastră. Sfat: Când lucrați cu o companie buna SEO, care vă vor ajuta să vă proteja de astfel de atacuri.

Alte erori. Automultumire - periculos pentru SEO, lucru. Dacă simțiți că eforturile tale au un efect bun, nu face greseala de a crede că acestea vor fi stabile. Dacă aveți mai pierdem timp, energie și bani pe SEO, puteți începe să-și piardă rangul SEO.

Întotdeauna urmați de știri lume SEO (citit forumuri sau site-uri pentru SEO), astfel încât să nu pierdeți nimic important (de exemplu, să actualizeze algoritmi de motoarele de căutare, care pot face strategia de SEO învechite) ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu