Sfaturi pentru a vă face blog-ul popular


Prin crearea unui blog, mulți autori viseaza la popularitate proiectului lor. Aceasta este o idee foarte bună, cu toate acestea, pentru punerea sa în aplicare va necesita nu numai timp, dar, de asemenea, sfaturi valoroase pentru bloggeri. De unde primesti astfel de sfaturi? Desigur, de la profesioniști de blogging. Cu toate acestea, unele dintre ele pot fi găsite chiar acum ...

Pentru început, se concentreze pe un singur subiect. Blog-uri cu un subiect bun are mult mai mulți vizitatori. Cu condiția, desigur, în cazul în care blog-ul dvs. va fi actualizat periodic.

Interesul cititorilor în mesajele dumneavoastră vor apărea în comentarii. Sarcina ta este de a mentine o comunicare în comentariile, astfel încât cititorul era convins că pe blog-ul de proprietarii de cineva este într-adevăr. Apropo, este o opțiune mare în comentariile când vă pun o întrebare mică, care va permite cititorilor să se implice mai mult în comentarea pe posturile.

Uneori, autorii de mesaje nu acorde atenție la comentarii și comentarii ca urmare a pierde vizitatori. Doar viața reală pe proiectul dvs. poate face un vizitator constant al cititorului. Tăcere și publicarea de articole "de pe mașină" va fi puțină motivație de a rămâne pe blog-ul.

Cu toate acestea, viața nu este tot acolo este să blog-ul pentru real succes. Principalul lucru - conținut unic, în care gândurile sunt exprimate și sfaturi valoroase. Și nu-ți fie frică de comentarii negative cu privire la punctul de vedere. Răspuns calm, profesional pentru o astfel de comentariu poate atrage vizitatori chiar mai mult decât standard de comentarii pozitive. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să răspundem este ofensator, lipsit de orice comentarii logice. Ei au nevoie doar pentru a elimina.

Anunțarea posturile lor, fără a eșua ar trebui să fie plasate în rețele sociale, bloguri și forumuri. Aceste site-uri reunesc un număr mare de interesati de subiect de articole, oameni.

În plus, pentru a promova site-ul pentru a reuși, necesită atenție deosebită la administrarea de statistici și analiza lor. Acesta vă va spune cel mai eficient mod de a promova blog-ul dvs.. Sărbători cele mai populare titluri și de a lucra în această direcție. Acest lucru va ajuta proiectul dumneavoastră să fie atractive pentru motoarele de căutare, care va afecta poziția de grant și creșterea traficului.

Eu nu pot discuta acest subiect cuvinte cheie, ca acest lucru este ceva firesc în curs de căutare. Cu toate acestea, nu strica sa amintim că fraze cheie în text nu trebuie să strice atractivitatea și valoarea informației în sine.

Faptul că toate SEO au învățat pe de rost avertismentul că densitatea de cuvinte cheie poate strica imaginea de ansamblu a progresului. Ca urmare a selecție foarte atentă fraze cheie, în timp ce umbrind relevanța și valoarea informațiilor în sine. Nu uitați că, în cele din urmă, postul și toate informațiile de pe blog-ul dvs. sunt pentru oameni, nu pentru motoarele de cautare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu