Ce măsură gratuita și incredibil de eficient sunt pentru a crește PR a site-ul?


La momentul de față, este demn de remarcat o multime de moduri cu privire la modul de a afișa în mod corespunzător site-ul în partea de sus, și de a crește în mod eficient PR. Desigur, cele mai multe dintre actualele metode necesită unele costuri financiare. Dar, cum se spune, nu e mare lucru nu poate fi scos din iaz este nici mai multe animale. Aceasta înseamnă că forța de muncă și materialele de investiții - mântuirea reală pentru resurse ...

Cu toate acestea, începând de astăzi, există anumite trucuri, precum și diverse metode pe care le absolut gratuit va crește ratele de PageRank-ul site-ului. Apropo, cum e la fel de a aduce în sus prin aceste metode, și va fi efectuată de mai jos.

Ceea ce este necesar este acest lucru face pentru a crește PR liber?

1. comentariile calitative lăsate în "dofollow" blog-uri va contribui în mod semnificativ pentru a aduce site-ul la partea de sus. În acest caz, trimiterile la aceste bloguri (sau, mai degrabă, în comentariile) ar trebui să fie foarte util pentru utilizator. Acest lucru înseamnă că ei vor trebui să mențină un resurse foarte informative și foarte util.

Desigur, nimeni nu va place, în cazul în care un astfel de lucru va conduce utilizatorul la site-uri pentru vânzarea de link-uri. În caz contrar, astfel de comentarii nu sunt susceptibile de a avea loc, la toate și moderație. Ca rezultat - o legătură drag trecut zbura.

2. Utilizarea site-uri dofollow de marcare socială. Astfel de lucruri se agită pur și simplu eficiența lor. Acestea sunt mari pentru a trece de PR. Deci, aduce site-ul la partea de sus cu ajutorul lor nu va fi o problemă mare.

Și cu scopul de a posta el a servit suma minimă de timp, este să se înregistreze cu una dintre cele mai populare servicii de specialitate, și apoi du-te și să plătească pentru a dobândi cont VIP. Procedura după postarea un lucru minunat pentru a lua doar un timp de câteva minute.

3. Publica numai articole interesante. De asemenea, merită mai mult și petrec tot felul de acțiuni, numeroase concursuri. În cazul în care materialul care a fost publicat anterior, mulți oameni sunt cu adevărat interesați, sau cel puțin un minim fost util pentru ei, acești oameni au pus, probabil, o trimitere la resursa. Ia felicitări - câteva mai mult de vizitatori, plus partea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu