Cum de a îmbunătăți indexarea imaginilor?


Indexate imagini în primul rând cu privire la textul de articol în care se află. De exemplu, creați un articol despre turism, cu mențiunea de Cipru și de aproape pentru a introduce o trimitere la imagine plajele din Cipru. În această situație, imaginea ta va merge în rezultatele imaginile caută după cuvântul cheie "Plajele din Cipru" ...

Astfel, textul adiacent va apărea ca o descriere a imaginii în căutare de imagini de giganți - Google. De asemenea, imaginile sunt indexate în funcție de descrierea lor, special făcute pentru imaginile dvs. să fie introdus în site-ul tau. Cu toate acestea, cel mai important aici este încă textul adiacent scris de tine, că este textul articolului.

Și totuși, cum motoarele de căutare indexează imaginile în mod eficient?

Deci, pentru a insera imagini în WordPress, folosiți un editor de text special vizuale, și faceți clic pe "Add Image.
Adăugați fișierul imagine și completați un formular special. La acest punct, mai în detaliu. Ce și unde pentru a se potrivi mai bine?

"Titlul" - aici este textul care va apărea atunci când treceți cursorul mouse-ului deasupra imaginii.

"Text" - textul suplimentar care apare atunci când imaginea este încărcată. De exemplu, uneori, cititorul este dezactivat în browser-ul descărca orice fișiere media aici, iar apoi el va vedea acest text.

"Semnătura" - este doar un text static care vizitatorii vor vedea mai jos a imaginii.

"Descriere" - un domeniu foarte important - să acorde o atenție deosebită pentru el. De obicei, aceasta este de descriere a imaginii va fi indexat de motoarele de căutare. Scrieți un scurt text despre această imagine. Mai degrabă, descrie pe deplin ceea ce încearcă să transmită imaginea.

Este important să se creeze o descriere și textul articolului dumneavoastra au fost absolut relevant (care este în concordanță cu) ele. În cazul în care articol este despre aluat, și ați atașat găluște de imagine, încercați să scrie că acesta nu este doar găluște și detaliu pentru a transmite esența articol în sine.

"Link" - este adresa URL la care, de fapt muta utilizatorul clic pe imagine. Pe link-ul cel mai popular site-uri conduce la un articol în sine, care este. "Link pentru a înregistra" ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu