Ce se întâmplă dacă tema site-ul dvs. a devenit nepopulara?


Crearea site-ul dvs. este un hobii, și în unele cazuri, chiar și o afacere profitabilă, care aduce nu doar satisfacția de a face activități, dar contribuie cu o anumită măsură la existența ta ...

Desigur, site-ul subiectul este în mare măsură determinată de interesele tale personale, dar, de asemenea, depinde de cât de mult vă informați în acest domeniu de expertiză. Deși, așa cum se cunoaște, cunoașterea vine din experiență. Cum a fost cazul în cazul meu.

Am avut un interes într-un anumit subiect, de fapt, iar acum acest interes a rămas și chiar a crescut. Dar, datorită o experiență similară, și anume scăderea în popularitate a site-ului, creat de mine, am învățat foarte mult și sa extins foarte mult gama de interesele sale. Și ceea ce vreau să împărtășesc cu voi. Sper ca experienta mea va veni la îndemână.

Și astfel, la crearea site-ul dvs. și promovarea acestuia la un moment dat m-am întrebat, de ce nu este de trafic site-ul meu nu este doar în creștere, ci, dimpotrivă, tinde să cadă jos. Și singurul răspuns și a sugerat în sine a fost conștientizarea faptului că am fost ales inițial nu este subiecte destul de corecte site-ului. Dar aceasta este piatra de temelie.

Oamenii sunt în căutarea de răspunsuri la întrebări specifice și doresc să discute orice subiect cu oameni ca-minded sau cu persoane care au cunoștințe în domenii de interes comun. Cu toate acestea, se întâmplă adesea ca tema site-ului este un pic unilaterală și nu oferă o imagine completă a interesului pentru subiectul de conversație.

Deci, pentru a reveni la popularitatea site-ului, în primul rând, este necesar de a revizui tema site-ului, și lărgească orizonturile, să se uite la întrebarea care vă interesează, de la un alt unghi și punctul de la această parte de lucruri pentru alte persoane care vin la site-ul dumneavoastră.

Simpla schimbare a mesajelor subiect de pe site-ul dvs. va da deja un impuls pentru cresterea de popularitate a site-ului. Aceasta este una dintre opțiuni, puteți reveni la popularitatea de site-uri le-ați creat.

O alta, dar soluție mai radicală la popularitatea site-ului problema în rețea poate fi crearea unui nou site, dar, în acest caz, tu, ca cineva care are ceva experiență în acest domeniu, site-ul subiectul va fi lucrat cu mai multă atenție și gînduri.

Subiectul ar trebui să fie relevante pentru o gamă largă de oameni, de multe ori nu au legătură unul cu altul. Dar fiecare dintre ele va avea propriul aspect unic la unele lucruri pe care le va deveni un punct culminant pe site-ul său.

Încercați să dezvolte o problema de vedere non-standard. Și anume, se poate face prin abstracție de propriile gânduri și sentimente, și la o altă persoană, cum ar fi aproapele tău, în casa scării sau un prieten apropiat. Așa cum m-am uitat la această întrebare, dacă aș fi acea persoană?

La urma urmei, fiecare dintre noi vede lumea altfel, și Vezi prietenii tăi pot varia considerabil cu propria opinie cu privire la orice problemă. Și vei fi surprins să afle că în orice problemă te poți uita unghi complet diferit cu ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu