Cit de des este nevoie pentru a actualiza site-ul dvs. sau blog-ul?


Faptul că aveți nevoie pentru a actualiza site-ul dvs. propriu sau blog-ul, sunt spune multe. Orice proprietar al unui site, este clar că o actualizare frecventă de conținut, este benefic pentru viteza de indexare de către motoarele de căutare și de utilizatori de interes ...

Cu toate acestea, mulți bloggeri și webmasteri au dificultăți cu publicații periodice cu privire la propria lor lenea, lipsa de idei și de timp noi, diferite majoră farsă. Că, indiferent de ce problema, conținutul site-ul dvs. ar trebui să fie păstrate umplut cu câteva reguli simple:

1. Exploatați puterea de întârzierii publicării. Chiar dacă scrie 2-3 articole azi, tu nu ar trebui să le pună la o dată. Este mai bine să se amâne publicarea de 2-3 zile. Plan publicat la acel moment, atunci când sunteți în vacanță sau pentru orice alt motiv, nu va fi capabil de a publica o mulțime de articole.

2. Păstrați o listă de subiecte pentru articole viitoare la îndemână. Uneori, idei pentru Publicații viitoare vin destul de neașteptat, au posibilitatea de a le înregistra. Această listă ar trebui să fie de cel puțin 10-20 de subiecte pentru articole viitoare. Acesta vă va ajuta în acele momente când nu ai starea de spirit și de energie a genera idei noi.

3. Nu căuta să actualizeze site-ul dvs. sau blog în fiecare zi. Este mai bine pentru a publica 2-3 articole de calitate pe saptamana decat note scurte în fiecare zi.

4. Păstrați o cantitate mică pentru a achiziționa conținut. Retrase din circuitul agricol în fiecare lună timp de 20-30 de dolari pentru a cumpăra conținut. Uneori este mai ușor să cumpere un articol voi scrie singur.

5. Aflați cum să te motiveze pentru a scrie articole. Chiar și atunci când nu vrei să stai jos, face un plan pentru un articol viitor, și începe să scrie.

6. Uita-te pentru idei noi pentru site-ul pe paginile de concurenți, și pur și simplu urmări dezvoltarea de resurse concurent. Concurență sănătoasă poate fi o sursa buna de motivația de a lucra.

7. Nu este necesar să se scrie un articol o dată de la început până la sfârșit. Dacă nu aveți suficient timp, scrie cel puțin jumătate.

8. Faceți publicații plan clar. Mai bine să aibă un plan în trei versiuni - planul cel puțin, planul optim, maxim planul. În termeni de planificare o sumă minimă obligatorie de lucru pentru o săptămână, în planul optim la fel de mult ca se poate face fără a strecurat prea mult.

Ei bine, planul maximă - aceasta este cantitatea de munca pe care o pot face, dar pentru care ai nevoie de o mulțime de efort. Mereu eforturi pentru a îndeplini planul cel puțin, cel mai bun posibil, iar maximul în prezența o dorință puternică de a face altceva.

9. Găsi de-al doilea autor pentru resursa online. Daca site-ul sau blog-ul generează venituri, cheltuielile pentru cea de a doua autorul este destul de justificată.

Asigurați publicații periodice poate fi foarte dificil, mai ales dacă trebuie să lucreze singur. Planificare, auto-disciplina și auto-motivarea vă va permite pentru a reuși în această chestiune dificilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu