La ce ar trebui să acorde atentie atunci când se promoveaza un nou site web?


Cel mai important lucru atunci când se promovează un nou site - este de a alege o nișă și forma nucleul de cereri. Nucleu semantic este un lucru foarte util. Dar este tot limitat la etapa inițială de promovare ...

Desigur, că e de bază vă permite să vedeți imaginea de ansamblu, și, în special, asupra a ceea ce trebuie să se mute, ceea ce a utiliza ancora text pentru link-uri, etc Dar cel mai important rol al miezului semantic este de a optimiza conținutul. Cum așa?

Când un nucleu semantic se face, este necesar să se aibă grijă de plasare de cuvinte cheie pe un site Web. Una dintre ele poate face titlurile din meniu și capitole, restul publicului în text și în titlurile de articole. De asemenea, amintiți-vă mereu că fraza de căutare ar trebui să fie plasate organic, care este, acestea trebuie să fie neapărat o parte a textului. Cu toate acestea, frecvența lor poate varia de la 2 până la 5-8%. Se pare că într-o sută de cuvinte poate fi cheia pentru a răspunde la 2 la 8 ori.
Asigurați-vă că pentru a înregistra site-ul web în motoarele de căutare, în acest fel se va accelera în mod semnificativ de indexare a paginilor sale. Cu toate acestea, prin ea însăși, o singură înregistrare și SEO-promovare nu este suficient pentru a proiectului a avut poziția de top în SERP. Este în acest sens destul de puternic influențată de numărul de site-uri web care se leagă. Și link-uri mai de calitate vor fi livrate la site-ul dvs., cu atât mai mare popularitate.

Din acest motiv, este important ca acesta este prevăzut la calitatea maximă de proiecte de Internet. Și, bineînțeles, puteți comanda de optimizare a unui site, în cazul în care timpul nu este deloc. Dar mai interesant de a face totul pentru tine, nu-i așa?

Metode de referință Locație sunt multe. De exemplu, puteți crea o înregistrare de pe lista de discuții și site-ul oferă în mod regulat propriile vizitatori să se înscrie pentru newsletter-ul, care va fi postat un link la un site Web.

Puteți comunica în continuare activ în domeniul social. rețele, forumuri de discuții, pune link-ul semnătura înapoi la acest web-site-ului. O metodă rapidă de a obține link-uri - este de a le achiziționa. Pentru acest lucru este un schimb extrem de specializate de vânzare lor.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor mari pe care le face pentru promovarea site-ul dvs., în cele din urmă evaluator al forțelor va fi un vizitator. În cazul în care proiectul nu este interesant sau nu în paginile practic nimic nou, atunci nu se bazează pe ceea ce utilizatorul pentru o lungă perioadă de timp, nu este întârziată.

Din acest motiv, mai presus de toate, trebuie să se acorde timp pentru a scrie informații utile sau să-l cumpere de la experti (text, infografica). Asigurați-vă propriul site-ul dvs. frumos, și utilizatorii săi, fără nici un ajutor va împărtăși link-uri către acesta, sporind astfel masa link-ul. Iată câteva secrete simple, cum ar fi modul de a începe promovarea proiectului tineri.

Ținând cont de aceste recomandări, va fi rapid în măsură să se ridice la partea de sus, chiar la cerere scăzută, deoarece site-ul este încă tânăr. Dar aceste etape - este temelia, și foarte curând vă veți da seama că, fără optimizare inițială de progrese suplimentare este imposibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu