Cum de a alege site-uri cu sondaje online?


Azi pe Internet este foarte comun acest tip de câştiguri, ca participarea la sondaje plătite. Companiile financiare mari, fac tot felul de cercetare de piata, prin efectuarea unor studii cu utilizatori ai produselor și serviciilor lor ...

Desigur, ei nu singuri se ocupa cu aceasta, și cu ajutorul organizațiilor care se ocupă cu această chestiune foarte importantă. Cum sa faci bani pe sondaje? Acest lucru este interesant și împovărătoare.
Toate sondajele vin la tine prin e-mail, pe care o specificați la înregistrare. Nu se va verifica automat disponibilitatea de noi sondaje, toate informațiile vor veni la tine pe mail.

Astăzi, aș dori să se învețe cum să alegeți site-uri cu chestionare platite. Desigur, dacă doriți să interogați vii mai des, trebuie sa te gandesti la asta mai mult în timpul înregistrării.

Gândiți-vă, dacă sunteți șomer, atunci cine va fi interesat în opinia dumneavoastră cu privire la proiectarea de noi camere video? Cu toate acestea, mai mult pentru a înfrumuseța viața ta, saturate cu cumpărături și evenimente, de asemenea, nu vă sfătuim, deoarece este posibil să aveți neconcordanțe în răspunsuri.

Cum sa faci bani pe sondaje? Permiteți-mi să vă spun despre cele mai populare chestionare sunt plantate.


Cum pot face bani cu AWSURVEYS? Prin acordarea de o evaluare cu privire la un site web. Evaluarea esteun comentariu care ar trebui să fie de cel puțin 2-3 fraze lungi. Alăturarea la AWSurveys este gratuit și nu vei fi obligat să se plătească orice taxe de membru sau de orice alte cheltuieli. Plățile sunt efectuate în fiecare luni cu www.Paypal.com sau www.Payza.com . Utilizați Cash Out link-ul de pe pagina principală pentru a depune cererea de plată.
Soldul minim pentru a retrage este de $ 15.

Din 1999 încoace funcţionează solid compania SURVEYSAVVY.  Înregistrarea şi studii în limba engleză.  Astăzi, efectuează anchete sale în 195 ţări ale lumii, inclusiv în ţara noastră.  Taxa de studiu variază de la 5 la 15 de dolari, dar pentru aceasta este necesar să treacă procedura de înregistrare.

Una dintre cele mai bune chestionare plătite este o piata americana GLOBAL TEST MARKET, dar puteți selecta limba, prin urmare, nu ai nevoie de un translator. Compania operează în peste 60 de țări. Punctele sunt acordate pentru participare, chiar dacă nu se califică. Plata se efectuiaza după ce a marcat 1000 de puncte (aproximativ $ 50), și orice monedă.

Chestionarul cel mai internațional Toluna, în timpul înregistrării alege doar limba. Pentru punctele acumulate pot achiziționa certificate de cadouri pentru produse magazin on-line și bilete de loterie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu