Cum de a face un design eficient pentru site?


Cum de a face un design eficient pentru site? Design frapant al site-ului este responsabil pentru crearea unui impresie inițială luminoasa și pozitiva asupra vizitatorilor. Și asta nu înseamnă că va trebui să adăugați la paginile multe elemente complicate și speciale ...

Este suficient să beneficieze de experiențe și practici ale altor maeștri de web care au observat că unele dintre trăsăturile caracteristice ale formarea unei imagini pozitive în rândul utilizatorilor.

Acum, a acceptat că imaginile negru-și-alb sunt semne ale unui anumit stil și gust. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate spune despre sectorul Internet, și în ceea ce privește design eficient un site web pentru tine va fi cifre de culoare mult mai util doar pentru că adăuga varietate și de a atrage mai multă atenție.
Incercati sa folositi culori suculente, care sunt asociate cu starea de spirit elevat, cu toate acestea, nu are nevoie de prea merge pentru celebrele fete: alyapistye portocaliu și nuanțe de verde deschis poate strica totul.

Dar, desigur, design spectaculos al site-ului și implică, de asemenea, caracter obligatoriu pentru subiecte specifice. După toate, în cazul în care resursa este conceput pentru femei sau pentru tineri în scopuri de divertisment sau informative, aplicarea regulilor descrise mai sus este destul de relevant.

Și dacă doriți să atragă parteneri seriosi si de clienti pe o resursă comercial, acesta ar trebui să adopte o decizii mai conservatoare. Cu toate acestea, creativitatea în anumite proporții nu doare.

Design frapant de site-ul include, de asemenea, o relație specială de uzabilitate. Aplicați o abordare originală a amplasarea de navigare, de exemplu, puteți plasa principalele unități de link într-un mod neobișnuit, sau pentru a face navigarea "pesmet" nu sunt în format orizontal de obicei, și în direcție verticală.

Astfel de miscari pot fi semne ale proiectului web individualitate. Dar gradul de utilizare nu ar trebui să sufere de ea, și, prin urmare, în nici un caz nu ar trebui să elimine de navigare din zonele învecinate de vizibilitate.

Destul de ciudat, design spectaculos al site-ului în ceea ce privește structura rămâne de reguli. Întrucât, în acest special experimente situație complet nepotrivite și dacă vă construi pagina pentru utilizatorii de drum necunoscut, este puțin probabil că vor fi în măsură să înțeleagă inovația.

Prin urmare, continuă să urmărească secvența de pagini cu privire la distribuirea de subsecțiuni și secțiuni, comparându-le cu cele birourilor cele mai potrivite ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu