Promovarea eficientă începe cu un design


Promovarea site-ul cel mai eficient pe Internet, începând cu apariția a portalului și conținutul paginilor sale ...

În acest caz, un design bun site-ul nu înseamnă că este necesar să se creeze un design luminos și neobișnuit. Dar chiar și promovarea blogosferei, este mult mai eficient atunci când dvs. de design atractiv site-ul.

Mulți utilizatori de Internet, sunt asociate cu proiectarea portalului vârf imagini grafice. Webmasteri lipsit de experiență încep să se schimbe aspectul resurselor, plasarea paginile diferitelor Flash-elemente.
Este posibil ca la acest aspect va îmbunătăți cu această metodă, dar aceasta nu înseamnă că promovarea eficientă aplicabile - nu funcționează.

Aici sunt doar câteva dintre motivele pentru care în această metodă de promovare si avansare nu este eficientă.

1. În primul rând, trebuie amintit că grafica puternic influențată de dimensiunea paginii, se duce pentru a descărca de mult site-ului.

Membrii nu-mi place site-uri "grele" atunci când o resursă minut nu se incarca, cei mai mulți vizitatori opri descărcarea.

În acest caz, site-ul începe să-și piardă publicul, și, astfel, ratingul. Proprietarul poate nici nu știe că el a fost pierdut vizitatori - el vine la site-ul dvs. pe serverul lor.

Dacă utilizați grafice trebuie să fie în valoare de verificare cât de repede site-ul de încărcare. Puteți folosi browser-ul de afară.

2. Al doilea motiv pentru care nu promovează eficiența tehnicilor grafice este faptul că grafica nu sunt informațiile și motoarele de căutare pur și simplu nu percep.

Este cunoscut faptul că motoarele de căutare joacă un rol major în promovarea sit. Acest lucru va determina modul în care resursa va fi popular și ușor de recunoscut. Și nici promovarea blogging-ul este un substitut pentru optimizarea motorului de căutare.

Pentru a rezolva problema, este necesar să se facă o semnătură imagini grafice. În cazul în grafic are un sens, care folosesc de fapt motoarele de căutare pentru a identifica atributele grafica.

3. Metoda de promovare a site-ului, folosind grafice, nu funcționează atunci când utilizatorul are slaba comunicare și de viteză redusă. În acest caz, site-ul nu se va încărca deloc.

Posibilă fără frumoase grafice pentru a promova un site. Rezultate excelente sunt obținute cu locația corectă a textului, selectarea fontului ușor, alegând culoarea de fundal.

Designul a resursei nu trebuie să fie enervant. Tu nu ar trebui să satura titlurile de pagină și textul - în acest caz, textul este dificil de citit. Incomod pentru majoritatea vizitatorilor sunt cadre.

În cazul în care vizitatorul trebuie să salvați pagina, aveți nevoie pentru a păstra toate structura cadru bazate pe. Dacă vom renunta la utilizarea de cadre, este ușor de a îmbunătăți indexarea resurselor în motoarele de căutare.

Aceste sfaturi va da într-adevăr posibilitatea de a promova un site, în timp ce ceea ce face plăcută pentru utilizatori ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu