Cum de a promova blog-ul dvs. prin intermediul rețelelor sociale?


Toti bloggeri in devenire, probabil știu că cel mai greu nu este de a crea un blog dar promovarea acestuia. Pentru a promova blog-ul dvs., în primul rând, este necesar să se stabileasca aspectul său. Este mai bine să nu se utilizeze un model standard pentru designul său. Scopul principal al proiectantului - pentru a face un blog original, asa ca nu a fost la fel ca sute de mii de diferiți analogi de concurență. Amintiți-vă că de proiectare - aceasta este ceea ce este în primul rând pentru utilizatorii ...

De asemenea, trebuie să dedice suficient timp pentru alegerea subiectelor. Odată ce este selectat un subiect, încercați să-l pentru tine și reglați, dacă este necesar. Atunci v-ar scrie primul meu articol, care este de a descrie in detaliu noul blog, și se adaugă câteva cuvinte despre mine. Acest articol este de bază, astfel încât acesta să fie cât mai original. Utilizatorii ar trebui să acorde mai multa atentie si amintesc de tine.

Înainte aveți nevoie pentru a crea propriul sau achiziționa câteva articole pe tema principală a blog-ul dvs.. Fiecare articol trebuie să fie extrem de specializate, aceasta va contribui la creșterea numărului de articole și de a atrage mai mulți utilizatori. Articolele trebuie să fie publicate la intervale regulate pentru un articol la fiecare două zile. Cele mai multe ori publica nu are sens. De ce? Pentru ca articolele pe care le va promova prin intermediul rețelelor sociale, precum și traficul de acolo în aproximativ o zi sau două.

Pentru a promova blog-ul dvs. pe rețelele sociale necesită o echipă mică. Este suficient să trei sau patru. Au nevoie pentru a asambla o echipa de aceleași bloggeri care, la fel ca tine posta anunțuri. Ei sunt cei care pot face o ofertă de a promova în comun de anunțuri. Postarea anunțurilor în sociale. rețele dă rezultate bune. Desigur, o dată pe blog-ul nici un semn unul sus, dar în cele din urmă, atunci când cititorii vor aminti, va avea un număr mai mare de abonați.

Singurul dezavantaj de trafic de la rețelele sociale este instabilitatea sa. De îndată ce vă opriți publicarea de noi articole de interes, al eficienței traficului redus imediat.

Pentru a promova în mod corespunzător blog-ul dvs. pe rețelele sociale trebuie să fie activă și să participe la discuții și dezbateri. Dar nu încerca să-i învețe interlocutori, ca o regulă, ei nu-mi place. Oferă utilizatorilor o varietate de cadouri și prime: curs gratuit afiliat sau produs gratuit. Mulți oameni de pe Internet pentru a cumpara un produs de vizualizare doar un curs gratuit, pentru a cumpăra un porc într-o traistă nimeni nu vrea.

Amintiți-vă că în procesul de promovare a blog-ul dvs. cu retelele sociale nu pot spam-ul, care este în cazul în care oamenii nu sunteți abonat, ar trebui să nu copleșească scrisorile lor, cerându-partener pentru a cumpăra produsul. Acest lucru poate afecta dezvoltarea brand-ul în viitor, sau fata pe ban. În rețelele sociale, este important pentru a obține de oameni interesați și de a le redirecționa către site-ul dvs., invitându-le să se aboneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu