Cum poți promova un site folosind Facebook?


Orice webmaster permanent pune aceeași întrebare - care e cel mai bun mod pentru a promova un site? Ce metode de a folosi, atât de mult încât vizitarea să crească rapid? Desigur, metodele și variantele sunt multe, dar cele mai multe dintre ele sunt plătite ...

Pentru o publicitate numai pe site cu trafic ridicat poate sa falimentezi. Deci, ce să faci? Noi vă oferim un interesant și, în principiu, o tehnică bine-cunoscută - promovarea prin intermediul rețelelor sociale.

Ce rețea este cea mai buna pentru a alege? Vă recomandăm să se promoveze pe Facebook. De ce? Facebook - este cel mai popular rețea socială din lume. Numărul de utilizatori depaseste un miliard de oameni din întreaga lume! Și pe lângă asta, dacă vei promova site-ul folosind Facebook vei fi capabil să se bazeze pe atragerea vizitatorilor din străinătate.

Deci, cum să vă promovati. Cea mai simplă metodă, dar nu întotdeauna este eficienta - este trimiterea de mesaje în comun - spam. Aici este necesar să se ia în considerare un lucru important. Spam-ul, ca o regulă, nu se citește, și în cazul în care mesajele dumneavoastră enerveaza cititori, atunci vei fi în curând blocat.

De aceea, vă recomandăm căile drepte. Ca una dintre principalele opțiuni - este crearea Facebook pe pagina oficială a site-ului.

Următoarea procedură - a crea un cont, urmați link-ul "edita această pagină" și introduceți toate datele necesare și reale. Trebuie să ia în considerare toate cerințele impuse de Facebook, sau pot fi blocate.

Crearea unei pagini si umple-l cu date. Selectați resursa din cele mai interesante articole sau de produse și posta pe pagina dumneavoastră. Asta e tot. Fiecare titlul articolului se face sub forma de link-uri către site-ul dumneavoastră. Prin urmare, o creștere de vizite oferit.

În plus față de site-ul său, sub fiecare articol, aveți posibilitatea să adăugați un domeniu în care utilizatorii pot pune dvs. "place" pentru acest lucru sau acel articol. Care este punctul? Atunci când utilizatorul pune link-ul "Like" pentru un articol interesant de pe site-ul dvs. și că acest articol apare pe perete unde prietenii lui se poate afla despre tine și citiți acest același articol, și probabil altele. Din nou, ceea ce nu vizite de creștere.

Dacă vindeți un anumit produs, nu puteți crea o pagină a site-ului dvs., iar întregul grup, care într-un fel să fie legate de site-ul dvs., în cazul în care se efectuează achiziția.

Astfel, Facebook - este gratuit și eficient pentru a crește popularitatea site-ului. Acum, nu te poti gandi la modul cel mai bun de a promova un site ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu