Folositi butoanele Like pentru a creşte in topul motoarelor de căutare


Motoarele de căutare sunt mai inteligente. Mai mult, ei devin socială. Principalul indicator al cât de mare o pagina de rang în Google sau Bing, este numărul de "likes", "tweets" sau "+1", care este o pagina web ...

Google și Bing au început să utilizeze indicatori sociali înapoi în 2010, pentru a îmbunătăți acuratețea rezultatelor de căutare, deoarece acestea continua sa se imbunatateasca aceste algoritmi.

Anul trecut, Google a introdus butonul +1, și chiar în rezultatele de căutare inclus. De aceea, este important de a adăuga butonul "ca" pe pagina de care aveți nevoie pentru a aduce în prim-plan a rezultatelor căutării.

Numărul de "like" primit de la pagina dvs., motoarele de căutare le foloseste ca un indicator de popularitate și utilitatea site-ului. Si din moment ce funcționează motorul de căutare este de a găsi link-uri cele mai relevante și folositoare, "place", poate îmbunătăți vizibilitatea site-ul dvs. în rezultatele de căutare.

Desigur, acest lucru nu este singurul indicator. Aceasta include, de asemenea, link-uri către alte site-uri, varsta domeniu, prezență, bounce rate, și mulți alți factori. Dar, pentru a adăuga un buton "place", este cu siguranță un pas în direcția cea bună.

Cele mai des vizitatori faceți clic pe butonul "like", mai mult Google și Bing încredere site-ul dvs., și cea mai mare poziția site-ului în rezultatele de căutare. Acești indicatori sunt un semn de încredere, nu numai pentru motoarele de cautare, dar, de asemenea, pentru utilizatorii.

Dacă o pagină Web are mai mult de 200 de "like", majoritatea vizitatorilor se va presupune că pagina dvs. de conținut valoros. Poate că utilizatorii vor petrece mai mult timp pe site-ul dvs., vizualizare imagini, clipuri video și citit articolul dumneavoastră. Rămâne doar pentru a pune pe site-ul dvs. de conținut bun, care va apela la utilizatori.

Cum de a adăuga butoane pentru "like"

Există multe servicii care oferă modalități simple de a configura butonul "ca" prin copierea și lipirea, cum ar fi AddThis și ShareThis. Puteți seta, de asemenea, un buton direct de la sursa:

Like pe Facebook http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/
Tweet pe Twitter https://dev.twitter.com/docs/tweet-button
Si + de la Google http://www.google.com/intl/en/webmasters/+1/button/index.html

După ce instalați cheile, nu uitați să încurajeze fanii dvs. să faceți clic pe butonul ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu