Cum de a optimiza pagina de pornire?

De la pagina de start se pornește munca utilizatorilor cu site-ul. Acesta acționează ca o carte de vizită, pe care se dezvoltă primul aviz cu privire la resurse și începe să-l mute în alte pagini sau secțiuni. Prin urmare, este extrem de important de a plasa corect pe pagina principală de conținut de calitate ...

Există mai multe opțiuni pentru utilizarea spațiului de pe pagina principală. Puteți să-l puneți pe un articol despre compania dvs. sau resurse, adăugați fotografii și date de contact. Sau puteți folosi pagina de start ca un ghid pentru site-ul, postarea pe ei articole recente de diferite secțiuni, principalele știri și informații suplimentare.
Prima metodă este bun pentru site-uri mici, care sunt proiectate special pentru anumite companii, cum ar fi informaționale, nu comercial. Al doilea este de portaluri, magazine online și site-uri care sunt create pentru un trai.

Pentru o mai bună percepție, nu așezați pe pagina principala a articolului este mai mult de 4000 de caractere și dublu-le verifice pe alfabetizare. Rupe povestea în paragrafe și rubricile le evidenția, îmbunătățește percepția. De asemenea, nu uitați să introduceți textul de expresii de cuvinte cheie pentru care site-ul dvs. va fi caută în motoarele de căutare.

Pagina principală nu ar trebui să fie umplute cu informații. Dacă viața ta este format din mai multe pagini, cel mai bine este să le împartă în secțiuni și subsecțiuni.

De exemplu, secțiunile: filme, muzică, literatură, subsecțiuni: documentare, istorice, etc Pe pagina de pornire scoate doar numele secțiuni principale. Astfel încât utilizatorii vor fi ușor de a găsi ceea ce aveți nevoie, și vizual este bine privit.

Aveți grijă să nu umpleți pagina principala a fișierelor media și Flash-animație. Acest lucru este de a face site un "grele", precum și în timpul nostru, nu toți utilizatorii rețelei au calculatoare bune. Dar ea nu are nevoie să renunțe la imaginile pe care pot "decora", textul de pe pagina principala ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu