Hosting și constructor site gratuit. Ar trebui să le folosesc?


Astăzi, oricine pe Internet poate face un site web fără cunoștințe tehnice. Dacă vă decideți să o faci, sau doriți să încercați a face site-ul dvs., ar trebui să știi ceva despre domenii și găzduire ...

Astăzi, aș dori să vă spun despre cum de a construi un site web gratuit. Hosting gratuit, ca si un hosting platit, pot sa ne ofere si domeniu. Dar până aici e prea devreme să ne bucure. Creați site-ul dvs. pentru gratuit, fără nici o cunoaștere, desigur, posibil, dar vreau să vă spun că astfel de servicii nu au o mulțime de contra foarte bune. După toate, știți că brânza gratuit este doar într-o cursă de șoareci. Deci, pentru mine personal, v-aș sfătui, mai degrabă decât utiliza un hosting gratuit și constructor de site-ul decât să le folosească.

Care este strategia într-o afacere care ofera hosting gratuit? În primul rând, atunci când o societate nu ia nimic pentru serviciile lor, aceasta înseamnă doar un singur lucru, pe care îl plătiți pentru ele, dar nu direct, ci într-un mod indirect.

Ei bine, să zicem, la un serviciu gratuit de gazduire ați creat site-ul dvs., pentru același domeniu, și totuși s-au dat pentru gratuit, site-ul va trebui, desigur, conținut foarte frumos, de înaltă calitate, dar dacă vă uitați, dacă sunteți autorul, iar administratorul de sistem de pe acest site? Știi cine este proprietarul?

O să-ți spun - proprietarul este persoana care detine numele de domeniu și hosting. Și, prin urmare, acesta are dreptul de a plasa pe paginile site-ului tău orice publicitate, și cu acest lucru, trebuie doar să-l accepte. Într-adevăr, în acest caz, totul este legal. Când vă înregistrați pentru un serviciu de hosting gratuit, te de acord cu aceste conditii.

Care este responsabil pentru serviciile tale. Ai resurse gratuite și mai multă libertate de acțiune. Și pentru astfel de servicii nu va fi perceput la tine sub forma de bannere si reclame care vizitatorii atac pentru a site-ului.

Ea se bazează pe acest lucru și câștigurile de astfel de hosting. Tu faci un site prin orice mijloace atrage vizitatori la ea, și vizitatorii dvs. faceți clic pe publicitate, care a plasat hosting. Vă va fi, desigur, bine, dar de publicitate, crede-ma, e mult mai bine.

Dar, vreau să vă rog, un hosting gratuit Aveți prea poate câștiga. Desigur, nu merita, am recomandăm să vă creați un site web normală, și puneți-l pe un plătite de găzduire, înregistrarea unui domeniu plătit ...

Un comentariu: