Cum hostingul si domeniul influentiaza site-ul?


Hosting - aceasta este o mașină virtuală speciala, care permite tuturor utilizatorilor de Internet sa viziteze site-ul dvs., chiar dacă ați oprit computerul, sau dacă nu sunteți conectat la rețea. Principalul criteriu atunci când aleg gazdă este activitatea sa continuă. Astfel, în cazul în care un hosting care este înregistrat cu site-ul dvs. nu funcționează, atunci site-ul dvs. nu poate obține utilizatorii ...

Prin urmare, vi se pierde vizitatori, popularitatea hard-a câștigat scade. Și în cazul în care site-ul dvs. este proiectat pentru a vinde produse, atunci ai pierde toți banii. În cazul în care gazda nu funcționează destul de des, motorul de căutare robot, prinderea site-ul dvs. în starea OFF nu este prima dată, puteți scoate cu indexare. Prin urmare, alegerea de hosting ar trebui să fie tratate special prețuit.

Dar problemele nu se opresc aici. Unele site-uri de hosting expun proprietarii de diferite constrângeri. De exemplu, site-ul dvs. nu trebuie să meargă mai mult de 1000 de persoane, sau pe site-ul dvs. nu ar trebui să fie mai mult de 100 de gigabytes de date. Acest lucru se datorează faptului că pentru găzduirea sigur supraîncărcat, și-l strâns. Și care doresc să nege că nu vreau banii. Asa ca fiti atenti la gradul de congestie de găzduire dacă se bazează pe mult mai multe oportunități decât vi le oferă.

Există o definiție pentru găzduirea ca "Trust". Acest grad de a arăta încredere sau nu să aibă încredere de hosting din acest motor de căutare. Hosting cu un grad scăzut de încredere are, de obicei, un site web, cu o nu foarte bună reputație. În aceste servere, preț scăzut de închiriere, dar au o mulțime de probleme.

Site-uri astfel de servere mai lent indexate, deoarece cele mai multe dintre ele au fost trimise în motorul de căutare. Și chiar dacă site-ul dvs. cu o foarte bună reputație, hosting umbră ar putea cădea pe tine.

Dacă costume hosting și la un preț și cu privire la caracteristicile propuse, beneficii, apoi în cele din urmă citit comentariile de pe acest hosting. Poate că el are unele "capcane" care nu pot fi văzute imediat. Dacă serverul are unele neajunsuri, comentariile ar trebui cu siguranță scrie despre el.

O altă parte importantă de promovare a site-ului este de domeniul lui. Domenii sunt clasificate în două niveluri. Primul nivel este numit "zona." Dacă sit aparțin domeniului de primul nivel, atunci este în "zona" a unei țări. De exemplu, domeniu. Ro înseamnă că site-ul este într-o zonă de Rusia. Domenii de-al doilea nivel sunt deținute de persoane fizice și sunt, de obicei închiriate pentru o taxă anuală. De obicei, un site cu un domeniu de nivel secundar promova mai ușor.

În nici un caz nu cumpara domenii de companii de hosting, ca cele mai multe dintre aceste domenii sunt substandard și scumpe. Domenii de închiriere gestionate de un ROSNIIROS speciale de organizare. Dar mai bine a fost folosit pentru a cumpăra un domeniu, deoarece acesta va fi deja o anumită vârstă. Domeniu vechi contribuie la o mai bună promovare a site-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu