Programe fără de care viața ar fi mult mai dificila


Buna ziua! Am decis astăzi să-i spun ce software folosesc atunci când fac ceva legat de web design si mai mult. Si apropo, fără de care viața și adevărul ar fi mult mai dificil, toate programele aproape sunt sigur ca  sunt familiare pentru tine, deci cred ca America nu o voi deschide pentru nimeni. Doar pentru distracție, voi descrie totul încetul cu încetul. Și așa mergem.

Adobe Photoshop: cel mai puternic editor de grafică din lume. Este cel mai bun și este puțin probabil să apară ceva mai bun. Functii sunt multe și nu le voi descrie-le pe toate, și nu am de gând să fac asta. Pot doar să spun că a folosi acest program special pentru site-ul grafic și foarte rar pentru editarea de fotografii, sau orice altceva acolo.

FileZilla: Acesta este cel mai bun, nu numai în opinia mea client FTP. Și, de asemenea este gratuit. Ușor de utilizat. Sau ceva în plus, introduce date și a încărca fișiere pentru a expune directoarele potrivite, etc. Cum să se utilizeze cu el poate fi găsit aici.

Notepad: În umila opinie super-editorul meu cu sintaxa subliniind numărul mare de limbaje de programare. Nu este înlocuit cu alt ceva. Si apropo, acesta este compatibil cu clientul FTP și editare sau devine foarte convenabil. Cum de a combina spectacolul în viitorul apropiat.

Daemon Tools: Cred că cineva care a descărcat vreodată un joc sau ce unele discuri de pe Internet știu ce este. Asta-i drept, e un drive emulator. Vă permite să creați un număr foarte mare de discuri virtuale. Și, de asemenea, sprijină trece de discuri de protecție StarForce și mai mult, care de multe)

Mozilla Firefox: browser-ul preferat tuturor. De ce este el aici? El are același tip ca standard trebuie să fie disponibile pentru toți, e atât? ... Dar există un plug-in pentru ea. Și anume Firebug. Fără el ar fi mai greu și mai lung. Cu el puteți edita codul de pagina de pe loc ... Mai multe despre asta în următoarele posturi.

Ei bine, aproape toate dintre applet mele cele mai preferate și importante. Aici nu a fost inclus Adobe Dreamweaver pentru că il folosesc nu prea mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu