Ce este un site web și ce tipuri de site-uri web sunt?


În ciuda multitudinei de informații pe internet, unii utilizatori au încă întrebări: "Ce este un site web?" Ei bine, hai să examinam acest lucru. Imaginați-vă că site-ul - este casa de locuit cea mai obisnuita. La site, precum și la casa, există elemente arhitecturale: acoperiș, pereți, ferestre, etc ...

Iar site-ul are baza sa, care stochează fișiere și informații. Fiecare casă ar trebui să fie o bucată de teren, în scopul de a ridica casa. Pe site e o situație similară, dar trebuie să ne folosim "hosting". Fiecare casa are propria adresa, deci si site-ului, are o adresă unica, sa putem ajunge la el. Totul e ca în viață doar ca virtual.

Ce este un site web, stim deja, dar acest lucru ridică o altă întrebare: "La ce ne trebuie?" și ce tipuri de site sunt.

Site ca carte de vizita - proiectat pentru același scop ca și o carte de vizita, care aduce orice informații despre companie. Dar posibilitățile de astfel de site-uri pot fi și mai multe. Site-urile sunt, de obicei, de afaceri mici, în scopul de a furniza informații despre companie care nu are în momentul site-urile sale.

Site-uri profesionale - create pentru un anumit scop, una clienții atrage la produsul dvs., altele sunt făcute pentru informații generale care pot fi de interes pentru clienții potențiali.

Cumparaturi online - Cred că este clar ce se află în spatele acestui nume, singurul magazin on-line de la o reală diferită, în sensul că nu este necesar de a căuta spații mai aproape de centrul orașului sau să aibă elementul necesar în stoc. Fara cozi și întârzieri. Modalități simple de a plăti pentru bunuri.

Portal - nu conține numărul de conceput de link-uri către alte site-uri, astfel încât să puteți continua călătoria pe Internet. Portalurile au distinct interfata user-friendly, care o face usor de navigat unde este. De obicei, portaluri oferă posibilitatea de a utiliza serviciile - panouri de mesaje, e-mail, forumuri, bloguri, și de divertisment.

Blog - amintiți-vă primii ani, mulți le plăcea de-a rula blog-ul sau, inclusiv eu. Numai acest timp, sa oferit să-l ia la rețea, spre deosebire de jurnal convențional, un blog este publică. Blog-uri sunt create pentru scopuri diferite, aveți posibilitatea să luați note despre viața lui sau profesionale, marca - bloguri, stiri, etc Creeaza un blog poate fi destul de ușor, de exemplu, în Twitter.

Internet - oportunități nelimitate de auto-exprimare, realizarea în sine, în vastitatea de rețea până în prezent poate fi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu