Cum de a alege corect cuvintele cheie pentru site-ul dvs.?


În promovarea site una dintre cele mai importante roluri sunt cuvintele cheie. Datorită ei este jumătate din promovare. În acest articol, vom lua în considerare ceea ce cuvinte cheie și cum să le folosească în mod corect ...

Ce este un cuvânt cheie? După cum sugerează și numele, acestea sunt cuvintele care sunt adesea folosite de oameni care sunt în căutarea de informații în motoarele de căutare.

Cuvintele-cheie trebuie să fie calitativ potrivite. Dacă alegeți cuvinte cheie greșit, puteți să vă lăsați site-ul dvs. foarte puțini oameni vor merge sau nu merge deloc. În plus, vizitatorii pot ajunge din greseala la site-ul dvs. în căutarea de informații destul de un tip diferit.

Să analizăm acum un paragraf cu paragraf a alege dreptul de cuvinte cheie pentru site-ul tău.

1. Efectuați următoarele în primul rând. Adresați-vă colegii, prietenii, și, în general, nu contează cine ți-au spus ceea ce au fost căutați pentru informații care ar fi fost pe site-ul dumneavoastră.

Să spunem că ei au scris într-un motor de căutare pentru a găsi informații relevante. Apoi, va fi capabil de a alege dreptul de cuvinte cheie.

2. Acum aveți nevoie pentru a optimiza lista finală de cuvinte. Vezi ce trebuie să faci în continuare.

a) Sortarea cuvintele din popularitate. Să luăm fiecare cuvânt separat și lipiți în motorul de căutare și a vedea popularitatea de interogări de cuvinte.

b) Luați în considerare motivația. Să presupunem că o persoană în căutarea unui motor de căutare "mașină" se poate găsi nu numai pentru că pe termen lung, dar și în altele. Să spunem "cumpăra o mașină" sau o altă versiune a "cumpăra o mașină", ​​și așa mai departe.

Sper ca acest articol te-a ajutat în alegerea cuvintelor cheie pentru site-ul dvs. ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu