Ce este un nume de domeniu?


Ce este un nume de domeniu? Această întrebare am auzito de multe ori de pe buzele oamenilor care sunt noi pentru elementele de bază ale constructiei de site moderne.
Fiecare computer atunci când acesta este conectat la lumea de rețeaua globală Internet se atribuie un număr special digitală, numit adresă IP. Dacă introduceți acest număr în bara de adrese a browser-ului, veți vedea scrisoarea de site-ul la care acest IP. Aș spune că numele de domeniu pe Internet acționează ca un nume de utilizator unic (echivalentul a numele nostru).

Numele de domenii au un serviciu de calitate deosebită și toate administrate intenționat un serviciu special numit DNS (Domain Name Service). Toate informațiile necesare despre numele de domenii stocate în baza de date DNS service.

Această bază de date este o rețea de calculatoare, special creat puternice sunt separate prin diferite țări ale lumii. Aici puteți găsi informații despre cine și când înregistrarea unui nume de domeniu.

Este de dorit ca numele de domeniu pe care doriți să îl utilizați nu trebuie să depășească 10 de caractere. Înainte de a înregistra cred că peste mai multe dintre aceste nume, deoarece unele dintre ele pot fi deja ocupate. procesul de înregistrare a unei denumiri nou dureaza cateva zile, poate dura până la o săptămână.

"Miza" pentru un nume de domeniu puteți timp de un an. Un an trebuie să treacă prin durata contractului de leasing. Adevărul este capabil de a obține numele de proprietate pentru o perioadă mai lungă. Până în prezent, găsi o companie care vă permite să înregistrați un nume de domeniu prin ea destul de usor.

Astăzi piața este de vânzare nume de domenii, există doar o mulțime de toate tipurile de companii. Pentru a evita să devină o țintă ușoară fraudă (și astfel sunt desigur) folosi biroul dovedit, chiar dacă prețul este ușor mai ridicată.

Sper că după articolul meu, nu va mai fi o întrebare: care este numele de domeniu ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu