Gama de culori: dacă are valoare pentru site?


Acum nu mai este un secret faptul că a crea și găzdui site-ul dvs. este destul de simplu. Dar crearea de site-ul include o altă gândire și prin spectrul de culori. Deci, întrebarea principală este, probabil, acest lucru: cat de importanta este culorile direct pe site? Și oricum, ceea care este impactul? Împingerea site-ul "cu forță" în partea de sus - nu e o garanție a succesului ...

Veți avea nevoie pentru a lucra, de asemenea, în strânsă legătură cu întreaga audiență. Cea mai mare suma de bani de care aveți nevoie pentru a câștiga, mai mult și mai multă atenție trebuie acordată la numele de utilizator.

Deci, nu chiar orice culoare vor fi potrivite pentru anumite subiecte. Observați, de exemplu, că cele mai multe dintre site-urile de bănci și instituții bancare a creat-o în verde? Din întâmplare? Și aici și acolo. În acest tip de domenii, cu vânzări, venituri și cheltuieli în milioane, va trebui să se gândească prin toate în întregime.

Vorbind privind punerea în aplicare de proiectare profesionale și optimizarea unui site web, toate trebuie să fie de până la micile lucruri atent gândit. Și acest lucru trebuie să fie bine gândit favicon, precum fontul la proiectarea de ansamblu, precum și întregul pagina de destinație.

Orice culoare din paleta de culori a lumii a fost în mod tradițional asociată cu aproape toți vizitatorii la unul și același. Și chiar oamenii de stiinta au demonstrat ca acest tip de predispozitie de a percepe unele culori și complet ignora cealaltă se află genetic.

Pentru a forța o persoană să rămână pe același sau un alt web-site-ul (si chiar mai mult - și chiar adaugă la favorite sale, familiar pentru a recomanda, pentru a deveni un abonat) - o problemă în practică aceasta nu este doar o promovare. Designul este influența incredibil de puternic pe ea. Aceste informații sunt necesare pentru a lua în considerare toți cei care îndrăznesc să creeze site-ul WAP.

Schemele de culori cele mai populare și site-uri din lume sunt, probabil, următoarele:

Roșu. Putere pentru utilizatori, precum și de energie, rata de agresiune. Designeri, cum ar culoarea este folosit pentru punerea în aplicare a concentrându-se pe acele sau alte elemente.

Verde. Calma. Asociația este imediat faunei sălbatice. Respectiv - creștere, stabilitate și securitate.

Culoare neagră. Cele mai severe. " De fapt, pentru cea mai mare parte asociat cu drama de ea, incredibil gravitatea și unele doliu.

Galben. Pacea de la minte, avere, bucurie si optimism ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu