Cum de a face un site popular?


Fiecare utilizator care a decis să creeze site-ul propriu, vrea sa fie cel mai vizitat, popular și interesant. Dar acum site-ul este gata, și prezența lui este săraca. Și apoi oamenii încep să gândesc de zile cu privire la modul de a face site-ul mai populare, dar poate chiar nu imagina de unde să încep ...

Desigur, pe site-ul recent deschis imediat milioane de vizitatori nu va atrage, pentru asta ai nevoie pentru a avea un talent unic. Dar dacă nu il aveti, citiți sfaturile noastre cu privire la modul de a face site-ul dvs. popular și ușor de recunoscut.

În primul rând, aveți nevoie de un design unic, ceea ce înseamnă că trebuie să fie în mod substanțial diferit de ceilalti, remarcându-se recursul său. Desigur, este important de informații în aparență, dar daca site-ul este frumos si memorabil - se afecta foarte popularitatea lui. Un utilizator care lovește site-ul proiectat inițial, asigurați-vă că pentru a vorbi despre asta cu prietenii lui și în prezența lui va creste in mod dramatic.

Site-ul ar trebui să îmbie cu aspectul său singur. Mulți sunt plasate pentru a evidenția fotografiile diverse imagini, și puteți veni cu ceva mai original, cum ar fi fulgi de zăpadă care se încadrează.

În scopul de a înțelege mai bine modul de a face site-ul popular, aveți nevoie pentru a comunica în diverse forumuri, roaga-ti prietenii pentru a vizita site-uri străine mai multe. Încercați să comunice mai mult, nu de putine ori indicii involuntare apar tocmai în comunicare.

Utilizatorii vizitați site-urile, în scopul de a obține unele informații. Dedicați site-ul dvs. un subiect de interes și așezați-l astfel de articole pentru a le citi, a fost imposibil să se rupă. Toată lumea știe de la sine atunci când se ajunge la site-ul greșit, care a fost cautati, dar accidental începe să citească textul, de la primele rânduri își dă seama că e interesant.

Chiar dacă informațiile nu-l interesează, el ar termina mai citit articol până la capăt, pentru că este frumos scris, și chiar la prima - acest lucru este important. Dacă veți face scrie frumos, atunci nu ai nevoie de mai bine de a cheltui bani pe ordinele de conținut. Inserarea unui articol site numai cu informațiile goale. Încercați să păstrați mai puțin nu a fost cuvintele potrivite. Numai esența de ea.

Texte nu trebuie să depășească 2000 de caractere. În cazul în care articolul este lungă și plictisitoare, persoana este pur și simplu enervant de a citi, și-l caută textul un pic mai scurt. Imaginați-vă, atunci când un om în căutarea informațiilor necesare vizita două duzini de site-uri si dintr-o data el vine peste un articol despre 10000 de caractere, în cazul în care jumătate din textul scris despre orice. Deci, fără alte formalități articol începe cu emiterea de informații necesare ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu