Ce fel de blog e mai bine de creat?


Deci, să presupunem că aveți un nou blog și nu ai făcut nici o lucrare în ea. Nici macar nu a decis ce va fi. Aici sunt lucrurile pe care le ar trebui să ia în considerare înainte de a începe să lucreze pe blog ...

1. Decide ce aveți de gând să blog. Desigur, doar puteți adăuga acolo scrie despre lucruri aleatoare. Este blog-ul personal. Dar puteți obține mai mulți vizitatori dacă scrii cel puțin o temă specifică sau subiecte care nu au legătură. Găsi o temă, care este cel mai convenabil pentru tine, și scrie despre el.

2. Nume ea. Aceasta este o parte foarte importantă. De la titlul de blog poate depinde de popularitatea sa și profitabilitatea. Nu face numele prea restrictiv concentrat - face interesant, astfel încât utilizatorii de Internet a vrut să se uite la site-ul dumneavoastră.

3. Decoreaza-l. Face blog-ul atractiv. Chiar dacă cititorii nu au început încă să citesc articole, acestea trebuie să place aspectul de blog-ul dvs.. Găsi o temă vizual bun pentru blog-ul dvs., sau, poate, să faceți propriile dvs.. Amintiți-vă, tema ar trebui să fie un plin de viață și plăcut să se uite la, fără a fi deranjante, altfel cititorii vor sta departe de blog-ul.

Acum, că aveți blog-ul dvs. înființat, ce faci mai departe?

După ce toate aceasta este finalizată, următorul lucru ce trebuie sa faci - pentru a aduce vizitatori la blog-ul. Cum? Aici sunt câteva sfaturi.

1. Promovarea blog-ul dvs.. Spune oamenilor despre asta. Nu este nimic în neregulă cu asta. Promovarea blog-ul dvs. pe Facebook sau alte rețele sociale. Trimite un mesaj pentru diferite grupuri. Acest lucru va ajuta.

2. Vizitati alte bloguri, comentând pe ele. Nu ezita să spun că blog-ul dvs. este, de asemenea, lucruri utile pe post comentat. Cele mai multe dintre toate, cititorii vor fi recunoscători și suficient de interesați să doriți să vizitați blog-ul dvs..

3. Folositi cuvinte-cheie în blog-ul dvs.. Cuvinte cheie - de obicei cuvinte care sunt susceptibile de a fi uitat la diferite motoare de căutare, cum ar fi Google. Desfășura activități de cercetare pe cuvinte cheie populare pentru dvs. de nișă, și de a crea conținut relevant ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu