Ceea ce afectează succesul blog-ului dvs.?


În scopul de a deveni un blogger de succes, există multe sfaturi și trucuri. Cineva tocmai a citit aceste recomandări, în timp ce alții citesc, le folosesc în munca lor. Poate că aceasta este diferită și blogger de succes de la un visător simplu. Printre sfaturile sunt principalele și cele mai importante. Fără îndoială, la puncte importante pentru succesul blogosferei poate fi atribuită chestiune de a descărca un blog ...

Un număr mare de site-uri utile pierde vizitatorii din cauza pagini lent de încărcare. Blog-ul ar trebui să fie perceput nu mai mult de 10-12 de secunde. Viteza de download este adesea afectată de antet și o rezoluție de fond mare. Prin urmare, utilizarea de imagini atractive, dar mici și titluri.

Publicitate vă poate aduce venituri și, în același timp, strica "cariera" pentru a blog-ul dvs.. Faptul că zeci de reclame devenit o cauza de încărcare lent, ceea ce duce la o pierdere de trafic și, ca urmare a publicității nu aduce retur de așteptat.

Proprietarul de orice site de succes, în primul rând pune întotdeauna conținutul care atrage utilizatorii. Publicitate pe astfel de proiecte, deși un element suplimentar, dar aduce un profit considerabil.

Doar nu înseamnă că de publicitate pe paginile lor ar trebui să se retragă. Selectați opțiunile de publicitate cele mai potrivite care se potrivesc tema, aduce o mulțime de bani și nu se tem de cititori acest gen.

În plus, încorporați cu atenție grafică în mișcare pentru a blog-ul. Nu este nici un secret faptul că ceea ce face sunete si miscari, este obligat să atragă atenția asupra lui. Cu toate acestea, în practică, ceea ce atrage, poate distrage totdeauna. Fundalul muzical neașteptate pot speria vizitatorii care au decis să se întoarcă la blog-ul dvs. de la birou în timpul orelor de lucru.

Baloane zbor nu se va concentra asupra textului, și toate împreună vor face blog-ul dvs. cu acces dificil o resursă care este prea lent pentru a încărca. Pentru a monitoriza blog timpul de încărcare, puteți utiliza serviciile gratuite. (De exemplu, webwait.com serviciu)

Viteza de download a blog-ul dvs. este un aspect foarte important, dar nu singurul. Pentru succesul proiectului blogger trebuie să meargă la oameni. Pentru a face acest lucru, există diverse platforme sociale, rețele, forumuri, și link-uri inel. Cu toate acestea, ele necesită o mulțime de timp. Cu toate acestea, chiar dacă doar să completați un profil si sa lasi un link, atunci cel puțin vei ridica de rating.

În plus, explora activitatea de blog-uri populare pentru a lua pentru ei înșiși cele mai eficiente modalități de a atrage trafic.

Si cel mai important, succesul vine cu privire adecvat la procesul de promovare a proiectului. Nu vă așteptați la o avalanșă de trafic în prima lună de blog eliberare pe piata on-line. Lățime de bandă de imagine trebuie să fie într-o formă naturală și blog-ul cel puțin 2 luni adaptare va avea loc într-o lume virtuală. În acest moment, doar ține de lucru și cred că succesul este garantat ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu