Cum sa faci bani pe WordPress?



Astăzi, sistemul de creare al proiectelor pe Internet WordPress este unul dintre cei mai usor mod de pentru a crea site-uri web gratuit, care nu interferează cu cei care au stapanit, pentru a câștiga o mulțime de bani.
Lucrează cu ea usor, deoarece pentru toate ocaziile - si nu suntem exagerat - de la WordPress au programe suplimentare care sunt numite "plug-in-uri" și "componente", pe care le puteți personaliza și partaja cum ai nevoie de ea.



Lucrările la proiectul pentru a începe cu WordPress cumpararea unui domeniu, puteți cumpăra domeniu cu particule deja, și să plătească pentru serviciul de găzduire, în cazul în care și locul lor de resurse. Pentru a afla cum să instalați șablonul, precum și cum să configurați corect un șablon pentru WordPress, veți găsi în articolele noastre sau la alte alte resurse online. Vom vorbi despre modul în care puteți câștiga pe proete său.

Una dintre cele mai simple opțiuni - a face bani pe publicitate. Prin instalarea unui plug-in, puteți plasa pe site-ul dvs. orice formă de publicitate - banner, contextuală, sau teaser, de la orice furnizor de publicitate. Plugin-uri sunt configurate astfel că publicitatea poate fi oriunde pe pagina de viața ta, chiar și în articolul în sine. Puteți alege, de asemenea, dimensiunea textului de publicitate, culoarea, precum și numărul de anunțuri.

Al doilea mod de a face bani - pentru a atrage utilizatorii la dosar de partajare. Pentru a face acest lucru vă plasați pe site-ul dvs. de articole publicitare, semnarea fiecare link activ. Trecând pe un link și descărcarea de servicii de partajare de fișiere, va adăuga la factura dvs. de un pic de bani. Mai precis, acesta nu va plăti, și partajarea de fișiere, transferul vă de la 3 la 15 dolari pe 1000 de descărcări prin link-urile dvs..

Aproape la fel de bani se face pe atragerea de referrali. Doar în cazul în care va redirectiona utilizatorii site-ul dvs. nu este la dosar, precum și site-uri de programe de afiliere, în schimbul a 10% la 45 din banii cheltuiți de către utilizator într-o anumită afiliat.

Și, de asemenea, puteți câștiga pe link-uri. Dar pentru că va trebui să creați o resursă puțin. Trebuie sa-l umple ca un conținut unic - articole si ridice ratele-cheie de către: PR și Alexa Rank. După optimizatori va posta link-uri către site-ul dvs. numai dacă aceste legături vor avea "greutatea", și va fi doar în măsură să ofere link-ul de popularitate mare și trafic de proiect.
Dar puteti face un WordPress, fără site-ului.

Prima metodă - crearea de template-uri pentru WordPress. Pentru dezvoltarea acestei afaceri este de ajuns pentru a descărca unul dintre programele, lucru care nu necesita cunostinte de programare, și la fel ca lucrul cu acelasi editor de fișiere imagine Photoshop. Puteți crea un șablon apăsând pur și simplu butoanele, iar apoi sunt stocate într-o formă care poate fi încărcat la hosting.

Există un astfel de model de 3 dolari, și, în ciuda faptului că îl puteți vinde la un număr nelimitat de ori.
Al doilea mod - a face bani pe crearea și depanare a WordPress - furnizarea de servicii pentru cei care nu pot să se ocupe cu modul de a face acest tip de site-uri. Și în acest caz, veți primi de la $ 20 pentru un one-asamblat și reglat dumneavoastră de proiect la WordPress.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu