Cum de a alege corect un nume de domeniu?


Alegerea unui nume de domeniu nu este o sarcină ușoară. Cu alegerea sa ar trebui să ia în considerare crearea unui site care este ales de domeniu. De exemplu, o pagina personala domeniu de mai mult succes decât cea nominală, este dificil să se gândească la ceva. Acest lucru ar trebui să se potrivească cu numele proprietarului de site-ul nou ...

 Dacă vă decideți să alegeți un nume de domeniu pentru site-ul corporativ al firmei, atunci merită să te gândești la ceea ce este mai important pentru compania dumneavoastra, Imaginind în numele titlului sau vârful activităților sale?


Cea mai perfectă nume de domeniu - acest lucru este atunci când acesta conține atât un indiciu și numele companiei. Dar acest lucru se întâmplă cu acele organizații ale căror titluri prevăzută sensul producția lor.

Dacă firma dvs. este cunoscut în întreaga lume, sau cel puțin în Rusia, pentru anumite produse populare, apoi pentru site-ul ar fi cel mai bun nume de domeniu, care include numele de brand bine-cunoscut.

Practica de a insera cuvinte cheie în domeniu, nu este peste tot, așa cum poate fi înțeleasă de ei, ar trebui sa vizitati site-ul sau nu.

Aici este un exemplu generalizată: Compania dvs. a fost renovată, și doriți toți utilizatorii să știe asta, alegeți un nume de domeniu nu poate fi. Aceste exemple sunt orice număr de societăți afiliate de turism, agenții de asigurări, birouri de diverse servicii, etc, etc

Dar atunci când aleg un domeniu important de atât: numele trebuie să fie scurt, deoarece este mai scurt decât atât este mai ușor să vă amintiți. Și un alt punct important: numele de domeniu nu ar trebui să provoace emoții negative, care este, trebuie să fie bine percepute de ureche, fie euphonious.

Organizațiile de multe ori cunoscut sub numele de domeniu reprezintă numele în formă prescurtată. Domeniul său sunt primele litere din fiecare cuvânt.

Încă nevoie pentru a alege o zonă de domeniu. Apoi, clientul va fi capabil de a naviga mai bine atunci când căutați pentru un site. Când zonele dezvoltate, domeniul COM a fost destinat societăților comerciale, și domeniul ORG instruiți pentru a aplica pentru organizații non-profit.

Iar pentru cei care sunt implicați în dezvoltarea de tehnologii și rețele destinate NET domeniu de telecomunicatii. Dar, de atunci, a trecut mult timp și lucrurile s-au schimbat. Acum, în aceste zone pentru a înregistra domeniul dvs. poate fi oricine ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu