Despre ce să scrim în blog?


După crearea blog-ului dvs., fiecare blogger, mai ales pune o întrebare ca incepator: ce să scrie într-un blog? Deosebit de relevant este problema acum că Internetul este dotat cu toate informațiile și foarte greu de a găsi unele temă unică, care ar fi putut să atragă la blog-ul dvs. mai multi vizitatori ...

Subiectul pe care le ridica în dvs. de articole ar trebui să fie de interes pentru un anumit grup de oameni, și actualizate în mod constant. În plus, articolele dvs. trebuie să fie unic. Articolul unic posibil, desigur, să mă scriu, dar cel mai bine este să le comandați în special creat schimburi copywriteri sau caute personal pentru artiști.

În scopul de a determina ce să scrie în blog-ul, aveți nevoie pentru a vă răspunde la întrebarea de ce este și pentru care veți crea acest blog. Când răspunde la această întrebare, pe care deja va avea unele claritate în direcția de blog-ul dvs.. Există, de asemenea, câteva reguli simple care vă vor ajuta în completarea conținutului.

Prima regulă este să scrie toate lucrurile pe care doriți să scrie. Învățați-vă în fiecare zi pentru a înregistra ceea ce vrei să scrie mâine. Crede-mă, în curând va intra în acest un obicei și vă va ajuta cu adevărat în completarea blog.

Ia un notebook mic sau notebook-uri, în care puteți înregistra continuu ideile interesante sau subiecte pe care doriți să le ridice și să discute pe blog. Puteți, de asemenea, în unele zile de liniște stai jos și cred că prin cele 40-60, despre care aș vrea să scriu.

A doua regulă spune că este mai bine să scrie sincer. Procedând astfel, veți fi capabil să câștige inimile vizitatorilor, acesta va fi interesant in fiecare zi pentru a vizita blog-ul dvs. pentru a citi articolul și le comenteze, începe discuții pe diverse teme. Sinceritatea este capabil de a genera sinceritatea altora.

Al treilea principiu important este foarte interesant și spune, vorbesc ca adultii, dar scriu pentru copii. Cititorul ca întotdeauna să fie stabilite întrebări diferite. Toată lumea îi place să păstreze opiniile lor să fie în măsură să provoace alte, toată lumea iubește discuție.

Prin urmare, articolul dumneavoastră ar trebui să fie gândit până la cel mai mic detaliu, și nu uitați că cea mai bună cale este vazut acest articol, ceea ce este scris într-un limbaj simplu și ușor de înțeles.

Aceste trei reguli simple pentru a vă ajuta să păstrați publicul pe blog-ul dvs ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu