Secretele unui blogger de succes


Cu scopul de a deveni un blogger cu adevărat de succes, mai întâi trebuie să fie conștienți de propria lor răspundere. Blog-ul său - nu un fel de distracție, cum ai putea crede. Este necesar să se înțeleagă că blog-ul în sine necesită timp constant și investițiile materiale (acesta din urmă nu este foarte fericita) ...

Cu toate acestea, doar datorită efortului incredibil și de timp poate "sta în picioare". Ei bine, după doar așteptat la înălțimi de necrezut și slava în întreaga blogosferă. Pentru punerea în aplicare a menține cel puțin un nivel minim de motivare și auto-disciplina este, de asemenea, destul de o idee bună de a crea un program de auto-determinate.

Intreaba-te unele costuri pentru anumite zile, în care vor fi urmate de vânzări, precum și desfășurarea de noi materiale. În mod ideal, la toate ar fi destul de frumos să se pregătească în fiecare zi pentru a blog-ul dvs. într-un singur mesaj.

Cu toate acestea, cu o dorință puternică și zel poate și va crește ușor sarcina. Că, și acesta poate fi redus. Se aduce la aproximativ 3-4 articole într-o săptămână. În viitor, va trebui să încercați să nu să se mute departe de toate reperele luate anterior.

Acum, despre stilul de a scrie în blog-ul. Blog-ul său - acest tip de lucru în cazul în care aveți nevoie pentru a fi sigur de a scrie un plin de viață și foarte interesant. În această scrisoare ar trebui să fie pe o probleme destul de fierbinte. Un blogger de succes - nu este cel care se uită înapoi la opiniile altora sau scrierea de articole similare. Creativitate și idei noi - de la ceea ce este sigur de a aprecia un utilizator moderne!

Va trebui să fie bine pur și simplu obligatorie pentru promovare să iasă în evidență, cel puțin un pic aminte de cititor. În cele din urmă, obiectivul principal este încă doar un singur: apel în propria cititor de cel puțin un pic, dar interesul. Pentru mulți utilizatori, cu o mare placere, incredibil de a vă abona la orice blog, va trebui să-l dea la ele unele stimulent.

Totuși, abordarea aici pot fi destul de diferite. Ei bine, cum se spune: "Blog-ul său - soluțiile lor." De exemplu, este posibil să vorbim despre materialele furtunoase viitoare poate fi oferită abonaților rare natura specifică informații.

În cele din urmă. Puteți face concursuri, curse releu și diverse titluri. Apropo, acestea din urmă au un impact foarte pozitiv asupra astfel o figură importantă ca recunoaștere ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu