Cum să conduci blog-ul corect?


Cu acest scop, în vederea în mod corespunzător și cu grijă și practica de-a conduce propriul blog, este imperativ să înceapă să înțeleagă pe ce criterii sunt prezentate și un astfel de lucru ca un blog diferit de alte lucruri.
Blog-ul trebuie actualizat în permanență. De asemenea, merită menționate despre o altă diferență: site-ul în sine însăși sub implică o abordare mult mai profesionist este din punct de vedere tehnic.

Și aici este blog-ul poate fi destul de simplu. Deci, ca un blog, astfel încât el a devenit cu adevărat faimos și popular?

Blogul este obligatorie ar trebui să fie posibil să se înregistreze comentarii. Cu toate acestea, trebuie spus că multe site-uri on-line și a resurselor oferite de posibilitatea de a fi puse în aplicare.

Dar, pentru a răspunde la toate comentariile de la cititori, chiar să se alăture cu ei într-o discuție - aceasta este responsabilitatea ta! Cum să blog? Desigur, este necesar să se cunoască bine subiectul.

În plus, chiar înainte de "start" este necesară pentru a determina cât de multe înregistrări se va face într-o săptămână. De fapt, numărul de intrări necesare pentru auto-disciplina.

Ele reprezintă un scop anume. Este mai departe și să petreacă mai mult timp pe cont propriu este de a scrie un plan. În această privință, aceleași nume de posturi (de exemplu, înregistrări), plasat aici și descriere.

Descrierea este doar câteva cuvinte, cum ar fi înregistrările în sine. Pe un astfel de plan este de a petrece cel puțin trei, patru, cinci zile, dar să fie sigur că va trebui să scrie! Atunci nu va mai fi apare întrebarea referitoare la modul în care în blog sau ar scrie acest lucru astăzi.

Ei bine, acum va fi posibilă, și începe să scrie. Adevărat, aceasta ar trebui să se facă la timp și va fi programată. Apropo, este foarte de dorit (dacă nu este puternic!), Au o serie de posturi este numit "în rezervă".

De exemplu, vă îmbolnăviți, aveți destul de un cap nu cred, și să scrie ceva nou pentru a adăuga. Deschide-ți creat anterior "fond de rezervă", și apoi adăugați un stoc și post direct la site-ul.

Când scrieți toți trebuie să utilizeze propriile articole de ușor și complet înțeles de către orice limbă utilizator. Dar, cu toate usurinta si claritatea limbajului nu ar trebui să uităm de roboți din Yasha. Într-un cuvânt, ajunge la deplina armonie ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu