Cum de a promova site-ul cu articole?


Figura principală în formarea traficul site-ul dvs. în motoarele de căutare - este numărul de link-uri către site-ul de la alte site-uri. În acest sens, sunt servicii speciale pentru a dobândi link-uri sau schimb de link-uri. Cu toate acestea, eficiența acestei metode de promovare a început să scadă, deoarece motoarele de căutare ia considerare acest fapt și greutatea de link-uri achiziționate se vor reduce ...

Promovarea site-ului cu Articole - o modalitate de link building prin posta propriile articole cu referire la site-ul promovat în text ca o resursă. Avantajul acestei metode este ca motoarele de căutare să ia în considerare astfel de link-uri naturale.

De asemenea, luate în considerare și textul din jurul link-ul. Cu condiția ca textul link-ul cu tema link text manuscris va primi mai mult in greutate. De asemenea, beneficiile includ faptul că, cu ajutorul dvs. de articole poate atrage vizitatori din resurse, care vor fi postate în acest articol.

După cum puteți vedea, promovarea de articole este un avantaj foarte real. Totuși, această metodă are, de asemenea, unele dezavantaje. Poate cel mai important dezavantaj este că într-adevăr nevoie pentru a muta o mulțime de texte, și, de fapt, aceste texte trebuie undeva să ia.

Există două opțiuni - fie ca scrie toate articolele tine, sau de a cauta servicii de copywriteri. În orice caz, este clar că promovarea de articole - o metoda foarte costisitoare de promovare. Dar pe de altă parte, eficacitatea articol de marketing este foarte mare. Mai ales dacă sunt de orientare un efect pe termen lung de promovare.

O altă problemă este găsirea de parteneri, care ar fi de acord pentru a pune textul de pe site-urile lor. Ca și în cazul de a cumpara link-uri, există două opțiuni - poate fi obtinerea astfel de parteneri, dar puteți lua, de asemenea, beneficia de servicii speciale. Cu toate acestea, spre deosebire de achiziționarea de link-uri aici există un avantaj major - fiecare site-ul are nevoie de continut de calitate.

Și ce faci, de fapt, oferă doar că. Cu alte cuvinte, găsi un partener pentru a partaja articole un pic mai ușor. Dar este important de a oferi într-adevăr conținut de înaltă calitate, și nu copy-paste, sau pur și simplu nimeni nu va dori să lucreze cu tine.

De asemenea, atunci când caută parteneri trebuie să acorde o atenție la indicatorii de pe site-ul în cazul în care doriți pentru a posta un articol. În mod ideal, indicatorii de PR site-uri donator ar trebui promovată mai sus de resurse. Și să acorde atenție de pagini indexate ale acestor site-uri. Și, desigur, obiectul acestor resurse ar trebui să fie similar cu obiectul de site-ul dvs., altfel ponderea link-uri pot fi subestimate de către motoarele de căutare.

Articole de promovare promițătoare într-adevăr soluția în domeniul de promovare a site-uri. Practica confirmă acest lucru. Spre deosebire de cumpărare link-uri, această metodă este mai natural. Puteți conta pe un efect pe termen lung, și nu-ți fie frică că noile upgrade-uri de algoritmi de căutare pe locul site-ul crawl jos. Pe langa partenerii găsi mult mai ușor, deoarece acestea sunt interesați în a primi conținut în stare proaspătă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu