Cum de a utiliza resursele sociale pentru a aduce trafic pe site?


Internet marketing are destul de multe metode de a promova orice tip de afacere. Unele dintre ele, cum ar fi rețeaua web sau de marketing afiliat sau un alt tip de afacere poate fi destul de eficient. Deci, ce este SMO? Rețeaua are milioane de site-uri concepute special pentru aceștia anumite servicii de afaceri ...

Proiecte sociale - sunt site-uri care oferă vizitatorilor posibilitatea de a împărtăși propria idee, ideea de informații. Acest marcaje, buletine de știri. În întreprinderile mici și mijlocii, există încă o rețea de rețele diferite, cum ar fi Facebook, beebo și altele. Există atât de multe resurse populare care se concentrează pe regiunea sau bazate pe interese. Marcaje acum, în funcție de tipul de proiect SMO este definit de a vota sau pur și simplu pentru a partaja distractiv.

Pentru a obține trafic de calitate întreprinderile mici și mijlocii joacă un rol important. Potrivit statisticilor, din moment ce aceste proiecte pot obține o pereche de mii de utilizatori. Și când ai lucrat cu 3 site-uri sociale bune, și fiecare poate oferi aproximativ 1 la 10000 de vizitatori interesati, puteți obține o mulțime de audiență în ziua de pe un blog. De aceea, site-uri sociale au devenit acum una dintre cele foarte populare moduri de a obtine trafic de calitate.

Orice resursă socială are propriile sale calități unice, și pentru aceasta ei s-au bucurat de un oarecare popularitate în termeni de SEO, sau de a atrage trafic de calitate pentru expresii de cuvinte cheie.

Digg: Un alt site de social, bazat pe mecanismul de vot a blog-ul va fi pe prima pagina a acestui site-ului, și puteți obține mai mulți vizitatori. Pentru a atrage mai mult este necesar pentru a apela prietenii lui. Deoarece mai mulți prieteni, cu atât mai mult vor fi mai multe voci, și puteți obține un link inapoi la pagina de start. Singurul dezavantaj este că aveți nevoie pentru a verifica în mod regulat cu privire la proiect, dacă vă aflați pe site-ul Web.

StumbleUpon: Unul dintre proiectele sociale de bine-cunoscute foarte. Aici puteți publica marcajele sau sa cautati pentru distracție, ceea ce doriți să citiți pe alte site-uri, aceasta imagine, bloguri, video diverse și de chat cu prietenii. Un avantaj important al acestui site este de a asigura că filele sunt într-un profil pentru o lungă perioadă de timp. Pentru CEO-ul, puteți obține mai mulți vizitatori la proiect, iar site-ul va fi capabil de a obține un rating foarte bun în cerințele-cheie.

Mixx: site-ul în creștere. Din moment ce nu este la fel de mulți vizitatori ca cu StumbleUpon și Digg. Această resursă este, de asemenea, construit pe principiul de vot. Există destul de o mulțime de categorii și a comunităților. Pozitive: Puteți obține un rating bun pentru fraze cheie.

Site-urile sociale sunt acum una dintre cele mai bune metode pentru a obține mai mulți vizitatori, cu ajutorul internetului. Cele mai multe companii mari au experiență în promovarea utilizării întreprinderile mici și mijlocii, și care le oferă servicii de valoare pentru clienții lor.

În acest caz, cel mai eficient mod de extracție de trafic orientat este continut de calitate. Acest lucru necesită o articole bune si originale, cele mai recente știri de proiect, puteți otreraytit sau pe schimburi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu